Anova

Anova Precision® Cooker – Sous Vide-Cirkulator

AN500-EU00

Anova etablerat sig som en av de främsta tillverkarna av sous vide. 2014 lanserades den första Precision Cooker (sous vide-cirkulatorn) och nu, fem år senare, finns det en ny och uppdaterad version av KitchenLabs favoritcirkulator! Den uppdaterade versionen klarar av att värma större volymer med vatten, tål vattenstänk (IPX7-klassad) och är mer slimmad. Som vanligt... Läs mer

2 499 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 6 - 12 dagar.

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Anova etablerat sig som en av de främsta tillverkarna av sous vide. 2014 lanserades den första Precision Cooker (sous vide-cirkulatorn) och nu, fem år senare, finns det en ny och uppdaterad version av KitchenLabs favoritcirkulator! Den uppdaterade versionen klarar av att värma större volymer med vatten, tål vattenstänk (IPX7-klassad) och är mer slimmad. Som vanligt ställer du in temperaturen direkt på cikulatorn eller via Anovas app.

Med Anova’s sous vide-cirkulator är det lättare än någonsin att få perfekt resultat. Varje gång. Du kan lätt ansluta cirkulatorn via WiFi eller bluetooth till din mobiltelefon via Anovas egna appar som även innehåller recept vars temperaturinställningar överförs via ett enkelt knapptryck. Du hittar appen här för iOS och Android.

Om du vill veta mer om sous vide kan du läsa våra guider på vår köksblogg. Läs om grunderna i sous vide här.
Läs om temperaturer och tider för sous vide här.

Effekt

  • 1000 Watts
  • Flöde: 8 Liter/min

Hållbarhet och material

  • Plast & rostfritt stål
  • IPX7 (vatten- och stänktålig)

Precision

  • Noggrannhet: +/- 0.1˚C
  • Temperaturspann: 0˚-92˚C

Storlek

  • 325mm Height
  • 0.7 kg

Anslutning

  • WiFi 802.11 b/g/n 2.4 GHz
  • iOS och Android app

Vad är en Sous Vide-cirkulator?

En Sous Vide-cirkulator är ett precist, temeraturkontrollerat värmeelement som håller ett vattenbad på en konstant temperatur. Värme överförs mer effektivt i vatten än i luft vilket gör att en matvara – placerad i en plastpåse utan luft – tillagas försiktigt och kontrollerat. Cirkulatorn håller koll på vattnet och den temperatur du vill att det du lagar ska ha. Följer du instruktionerna garanterar det att maten aldrig blir under -eller överkokt. Eftersom vattnet aldrig blir varmare än det du har ställt in, kommer temperaturen i det du lagar aldrig bli varmare än det heller. Det spelar det ingen större roll om det ligger kvar lite längre.

Med den temperaturprecisionen cirkulatorer har kan du enkelt bestämma om du t.ex. vill ha ditt kött rare, medium, well-done och allt däremellan. Fisk blir otroligt gott – kyckling likaså. Du kan även göra annat som t.ex. ägg, yoghurt och crème brûlée. Vi på KitchenLab har sammanställt våra bäst tillagningstider och temperaturer för sous vide – spana in vår guide här. Och om du är intresserad av att veta mer har vi ett blogginlägg här som förklarar det mer ingående..

Köp en cirkulator och lägg din tid på annat än att hålla koll på temperaturer – kolla senaste avsnittet av Stranger Things, kasta frisbee eller sasta på att laga några riktigt goda tillbehör. Det du lagar med cirkulatorn kommer att vara perfekt varje gång.