Cristel

Avtagbart kort handtag, flera färger, Mutine – Cristel

cr-PLx_var

Om Avtagbart handtag från Cristel Avtagbart handtag i bakelit i serien Mutine, från den franska tillverkaren Cristel. Handtaget är gjort för kokkärl i samma serie, men de passar lika bra till andra från Cristel. Bakelit är en osmältbar och härdad plast. Det betyder att den inte smälter även om du skulle få för dig att hålla... Läs mer

Nollställ

140 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Om Avtagbart handtag från Cristel

Avtagbart handtag i bakelit i serien Mutine, från den franska tillverkaren Cristel. Handtaget är gjort för kokkärl i samma serie, men de passar lika bra till andra från Cristel. Bakelit är en osmältbar och härdad plast. Det betyder att den inte smälter även om du skulle få för dig att hålla den direkt över en låga. Det ska påpekas att det är inget vi skulle rekommendera, produkter från Cristel förtjänar ett bättre öde än att användas för att utforska smältpunkter. Den kan diskas i diskmaskin.

Om Cristel
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.