Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Avtagbart kort handtag, flera färger, Mutine - Cristel

1155-16846
Handtag:
Gul
Gul Hallon Limegrön Mullvadsbrun Svartvinbär Vit
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Avtagbart handtag från Cristel

   Avtagbart handtag i bakelit i serien Mutine, från den franska tillverkaren Cristel. Handtaget är gjort för kokkärl i samma serie, men de passar lika bra till andra från Cristel. Bakelit är en osmältbar och härdad plast. Det betyder att den inte smälter även om du skulle få för dig att hålla den direkt över en låga. Det ska påpekas att det är inget vi skulle rekommendera, produkter från Cristel förtjänar ett bättre öde än att användas för att utforska smältpunkter. Den kan diskas i diskmaskin.

   Om Cristel
   Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror..Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.
 • Specifikationer
  • Handtag: Blå, Grå, Gul, Hallon, Lavendel, Limegrön, Mullvadsbrun, Orange, Svart, Svartvinbär, Vit
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se