Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Liten skål i gjutjärn - Staub

529:-
1418-16962
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • En liten skål i gjutjärn från franska Staub. Den här modellen är en av deras klassiska modeller för servering och fortsätter vara populär runt om i världen. Se

   Den mäter 11.5 cm i diameter och kan hålla 30 ml - en smidig storlek för att servera side orders. Se bara till att förvärma den om du vill att det du ska servera ska hålla värmen. Gjutjärn har nämligen hög specifik värmekapacitet vilket betyder att det går åt mycket energi för att värma upp varje gram av skålen. Du värmer lättast upp den i ugnen eller genom att fylla dem med kokande vatten.
 • Specifikationer
  • Utförande: Skål
   Volym: 30 cl
   Lev. artikelnummer: 1004094 EAN: 3272342430235
Staub har sina fabriker i Alsace i Frankrike. Sedan fyrtio år tillverkas de finaste gjutjärnsgrytorna med stora inslag av genuint hantverk och det märks på slutresultatet, oavsett om det gäller glasyren på gjutjärnsgrytorna eller ljudet då man lägger på locket över en långsamt puttrande boeuf Bourgignon. De otidsenliga tillverkningsmetoderna framkallar egenskaper som åter blivit populära, t ex slumpar det sig så att gjutjärnet lämpar sig alldeles utmärkt för induktionshällar och -spisar. Sedan 2008 är Staub en del av den tyska Zwilling-gruppen som annars specialiserar sig på knivar och utensilier av högsta kvalitet.
Staub
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se