Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Traktörpanna, avtagbara handtag, Mutine - Cristel

1155-16847
Diameter:
28 cm
28 cm
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Mutine från Cristel

   Mutine är namnet på traktörpannorna i den här serien från Cristel. De är gjorda i rostfritt, högkvalitativt stål och är riktiga trotjänare i köket. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Botten av kastrullen har ett lager av aluminium mellan två lager stål i botten, för snabb upphettning och riktigt jämn värmefördelning. Den fungerar lika bra på induktion som på gas och gammal hederlig spis.

   Handtagen i rostfritt stål för den här modellen är avtagbara och finns i 11 färger. De är gjorda i bakelit som är en osmältbar och härdad plast. Det betyder att den inte smälter även om du skulle få för dig att hålla den direkt över en låga. Det ska påpekas att det är inget vi skulle rekommendera, kokkärl från Cristel förtjänar ett bättre öde än att användas för att utforska smältpunkter.

   Sauteuserna finns i sex storlekar:  20, 22, 24, 26, 28 och 32 cm. Cristel är gör inte bara kokkärl i toppklass - de är riktigt vassa på det där med förvaring! Handtag köpes separat.

   Storleksguide:
   20 cm / 2 liter / 6 cm hög
   22 cm / 2.6 liter / 7 cm hög
   24 cm / 3.3 liter / 7.5 cm hög
   26 cm / 4.2 liter / 8 cm hög
   28 cm / 5.2 liter / 8.5 cm hög
   32 cm / 7.6 liter / 9.5 cm hög

   Handtag ingår inte.
   Om Cristel

   Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel - nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.
 • Specifikationer
  • Diameter: 28 cm
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se