IceBerg

Snabbkylning av glas

1695-16888

Det går att kyla glas på många sätt, du kan fylla dem med is, stoppa in dem i frysen eller kanske ställa dem på din anti-griddle. Men så finns det ett sätt som är överlägset snabbt, enkelt och effektfullt – kolsyreis. Den här maskinen använder iskall kolsyra för att kyla ner alla sorters glas till immigt härlig frostighet... Läs mer

8 450 kr

Uppskattad leverans 12 - 19 december.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

8 450 kr

Det går att kyla glas på många sätt, du kan fylla dem med is, stoppa in dem i frysen eller kanske ställa dem på din anti-griddle. Men så finns det ett sätt som är överlägset snabbt, enkelt och effektfullt – kolsyreisDen här maskinen använder iskall kolsyra för att kyla ner alla sorters glas till immigt härlig frostighet på bara några sekunder. Oavsett om det är ett vinglas för ett glas riesling i eftermiddagssolen, trettio colaglas eller en kanna till öl – den fungerar lika bra till allt. Ideal att ha i en cocktailbar, på event eller på en restaurang.

Det är inte bara snyggt att servera sin dricka ur frostigt iskalla glas –  det håller ju såklart din dryck kall längre eftersom drycken inte behöver dela med sig av sin kyla till glaset. Sen att själva användandet av maskinen är enkelt men ser riktigt effektfullt ut gör det hela inte sämre. Du kopplar upp den mot en kolsyreflaska med stigrör (ingår inte) och skruvar på flödet. Sen håller du glaset under munstycket och trycker ner det mot glaset. Några sekunder per glas räcker gott och väl. Du kan också snabbkyla annat som tallrikar, fat och skålar för att hålla kylda rätter kalla längre. Fungerar även att snabbt kyla en rätt eller ingredienser.

Maskinen är relativt kompakt så du kan lätt ställa undan eller flytta runt den. Den drivs av två AA-batterier och väger 4 500 gram.

Dimensioner: 13 cm bred / 27 cm djup / 41 cm hög

Observera!

Kolsyretub ingår inte. Lättast köper du det genom att ta kontakt med en distrubitör, t.ex. AGA. Viktigt att se till att flaskan har ett stigrör så kolsyran hämtas upp från botten av flaskan.