Kockböcker om Bakning
Bakning är både en vetenskap och en konst. I många andra aspekter av matlagning kan man köra lite mer på känsla och salta efter smak... Läs mer
-
Natur & Kultur
Surdegsbröd av Martin Johansson
330 kr -
Phaidon
Modernist Bread: The Art and Science
4 900 kr -
Natur & Kultur
Bageriet av Petrus Jakobsson
289 kr -
Phaidon
What to Bake & How to Bake It av Jane Hornby
245 kr -
Phaidon
What to Bake & How to Bake It – Jane Hornby
275 kr
Bakning är både en vetenskap och en konst. I många andra aspekter av matlagning kan man köra lite mer på känsla och salta efter smak i slutet. Men när det kommer till bakning hänger det på noggrannhet från början till slut. När man bakar med något som jäser ska både tid och rumstemperatur ses som viktiga ingredienser. Här hittar du de kokböcker om bakning vi har samlat på oss och som vi tycker är riktigt läsvärda. Du hittar bland annat Nathan Myhrvolds mästerverk Modernist Bread som är en fantastiskt djupgående genomgång av bröd, men också böcker om bullar och fikabröd.