Cristel

Korginsats – Cristel

1155-22223

Om korginsats från Cristel Korginsats i två storlekar från Cristel, tillverkade i rostfritt stål. Används för att enkelt koka pasta, ris, potatis; för att ångkoka grönsaker; för att fritera – och mer. Som med det mesta från Cristel är förvaringen enkel – den får perfekt plats inne i en gryta. Dimensioner: Ø 19 cm /... Läs mer

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

Om korginsats från Cristel

Korginsats i två storlekar från Cristel, tillverkade i rostfritt stål. Används för att enkelt koka pasta, ris, potatis; för att ångkoka grönsaker; för att fritera – och mer.

Som med det mesta från Cristel är förvaringen enkel – den får perfekt plats inne i en gryta.

Dimensioner:
Ø 19 cm / 8 cm hög / rymmer 1 liter – passar i kastruller och grytor som är 20 cm i diameter
Ø 23 cm / 9,5 cm hög / rymmer 1,5 liter – cm passar i kastruller och grytor som är 24 cm i diameter

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.