Molekylära ingredienser

Ingredienser till molekylär matlagning På KitchenLab hittar du nog Sveriges bredaste utbud av molekylära ingredienser och tillsatser. Herrejösses vad det finns mycket kul man kan... Läs mer

Varumärken

Ingredienser till molekylär matlagning

På KitchenLab hittar du nog Sveriges bredaste utbud av molekylära ingredienser och tillsatser. Herrejösses vad det finns mycket kul man kan göra med det du hittar under den här kategorin! Vi som jobbar på KitchenLab hoppas och tror att vissa av dessa ingredienser och tekniker som används kommer bli vanliga när det gäller tillagningen av såväl framtidens vardagsmat som spektakulära festmåltider.

Här hittar du molekylära ingredienser för att bland annat göra sfärer av allt som är flytande, ätbart pulver av fetter och oljor, skapa gele med agar agar och till att förbättra konsistensen i glass, såser och skum. Skapa skum eller ersätt ägg med lecitin. Den molekylära gastronomins värld är proppad med under av smakupplevelser, kombinationer och konsistenser – och här hittar du allt du behöver för att komma igång och för avancerade tillredningar. Vill du lära dig mer hittar du gott om kvalitetsläsning bland våra kokböcker.