The accidental vegetarian: Delicious food without meat av Simon Rimmer

1376-18106

Simon Rimmer fann sig själv som nybliven restaurangägare utan att ha en aning om hur man lagade mat. Från en knackig start med två kokböcker och en stor mängd entusiasm etablerade han sig snart som en av Manchester-områdets bästa vegan-kockar. I denna bok presenterar han recept som vinner över även den mest inbitne köttätaren. Recepten... Läs mer

140 kr

Uppskattad leverans 6 - 13 december.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

140 kr

Simon Rimmer fann sig själv som nybliven restaurangägare utan att ha en aning om hur man lagade mat. Från en knackig start med två kokböcker och en stor mängd entusiasm etablerade han sig snart som en av Manchester-områdets bästa vegan-kockar. I denna bok presenterar han recept som vinner över även den mest inbitne köttätaren. Recepten kännetecknas av fantasifulla men smakmässigt träffsäkra kombinationer.

Paperback i dimensionerna 23.1 x 1.1 x 24 cm. Boken är skriven på engelska.