Cristel

Sauteuse, avtagbara handtag, Cookway Two – Cristel

1155-16904

Cookway Two heter den här serien av kokkärl från Cristel. De här sautueserna är nonstick-belagd och gjord för avtagbara handtag. Den fungerar på alla typer av värmekällor. Botten har en jämn och effektiv värmefördelning. Handtag säljes separat. Om Cristel Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära... Läs mer

1 495 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

1 495 kr

Cookway Two heter den här serien av kokkärl från Cristel. De här sautueserna är nonstick-belagd och gjord för avtagbara handtag. Den fungerar på alla typer av värmekällor. Botten har en jämn och effektiv värmefördelning.

Handtag säljes separat.

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.