Molekylärt
Sedan Ferran Adrià och hans mytomspunna restaurang elBulli slog igenom i början av 2000-talet har molekylär matlagning varit något av det ballaste du kan pyssla... Läs mer
-
Special Ingredients
Mjölksyra (E270) – Special Ingredients
150 kr – 450 kr -
Special Ingredients
Easy Whip – Special Ingredients
115 kr – 220 kr -
100% Chef
Uppläggningsset i 5 delar – 100% Chef
600 kr -
100% Chef
Foam Kit Skummaskin – 100% Chef
425 kr -
Special Ingredients
Zorbit (tapiokabaserat maltodextrin) – Special Ingredients
220 kr – 370 kr -
Special Ingredients
Gum Arabic Powder, (E414) – Special Ingredients
85 kr – 310 kr -
100% Chef
Kaviarburk för sfärer – 100% Chef
45 kr33 kr -
Special Ingredients
Citronsyra (E330) – Special Ingredients
75 kr – 275 kr -
Special Ingredients
Methocel, metylcellulosa (E461) – Special Ingredients
100 kr – 400 kr -
Special Ingredients
Silikonform, 6 små kupoler – Special Ingredients
70 kr -
Special Ingredients
Glykossirap, 1 kg – Special Ingredients
140 kr -
100% Chef
Uppläggningspincett 14k guld, 20cm – 100% Chef
215 kr -
Special Ingredients
Sorbitolpulver – Special Ingredients
90 kr – 300 kr -
Special Ingredients
Fruktkärnmjöl (E410) – Special Ingredients
95 kr – 370 kr -
Special Ingredients
Äppelsyra (E296) – Special Ingredients
105 kr – 245 kr -
100% Chef
Mini-doseringspatel – 100% Chef
45 kr -
Special Ingredients
Rödbetspulver 100g – Special Ingredients
85 kr -
100% Chef
Sfärskedar för molekylär matlagning, 4-pack – 100% Chef
115 kr -
Special Ingredients
Essentiella smakoljor, 30 ml, flera smaker – Special Ingredients
119 kr – 133 kr -
Special Ingredients
Molekylär Gastronomi: Ingrediens-kit – Special Ingredients
260 kr -
Special Ingredients
Smakförstärkare 100g – Special Ingredients
115 kr -
Special Ingredients
Titandioxid (E171) – Special Ingredients
150 kr – 550 kr -
Special Ingredients
Molekylärt spaghettikit, 2 sprutor + 2 slangar
130 kr -
Special Ingredients
Gellangummi Typ F (E418) – Special Ingredients
276 kr – 926 kr
Sedan Ferran Adrià och hans mytomspunna restaurang elBulli slog igenom i början av 2000-talet har molekylär matlagning varit något av det ballaste du kan pyssla med i ett kök. Här på KitchenLab finner du alla redskap, ingredienser och andra finurligheter som behövs för just molekylär matlagning. Vissa av ingredienserna kräver måttfullhet och känndeom i både dosering och hantering, så lite kunskaper innan du sätter igång och börjar experimentera är bra – men det räknar vi med att du klarar av! Känner du ändå att du behöver lite hjälp finns flera böcker om molekylär matlagning under vår kokbokskategori.