Molekylär matlagning

Molekylär matlagning i alla kök Sedan Ferran Adrià och hans mytomspunna restaurang elBulli slog igenom i början av 2000-talet har molekylär gastronomi varit något av... Läs mer

Varumärken

Molekylär matlagning i alla kök

Sedan Ferran Adrià och hans mytomspunna restaurang elBulli slog igenom i början av 2000-talet har molekylär gastronomi varit något av det ballaste du kan pyssla med i ett kök. Att äta och laga molekylärt är en otroligt intressant upplevelse. Innan har du mest kunnat avnjuta detta fantastiska matlagningssätt på lyxrestauranger och toppkrogar. Så är det inte längre…

Här på KitchenLab finner du alla redskap, ingredienser och andra finurligheter som behövs för just molekylär gastronomi, och möjligheten att kunna laga på detta sätt hemma i ditt egna kök. Vissa av ingredienserna kräver måttfullhet och kännedom i både dosering och hantering, så lite kunskaper innan du sätter igång och börjar experimentera är bra – men det räknar vi med att du klarar av!

Känner du ändå att du behöver lite hjälp har vi flera böcker om molekylär matlagning. På köksbloggen kan du läsa om vad molekylär matlagning är.