Molekylär matlagning
Molekylär matlagning i alla kök Sedan Ferran Adrià och hans mytomspunna restaurang elBulli slog igenom i början av 2000-talet har molekylär gastronomi varit något av... Läs mer
-
Special Ingredients
Popping Candy – Special Ingredients
105 kr – 280 kr -
Special Ingredients
Vegetabiliskt glycerin, 1 liter – Special Ingredients
160 kr -
Special Ingredients
Aktivt kolpulver – Special Ingredients
90 kr – 350 kr -
Special Ingredients
Chef Kit, Molekylär Gastronomi – Special Ingredients
660 kr -
Special Ingredients
Xantangummi (E415) – Special Ingredients
70 kr – 270 kr -
Special Ingredients
Ice Cream Stabiliser – Special Ingredients
85 kr – 300 kr -
Special Ingredients
Smakdroppar, 30 ml, flera smaker – Special Ingredients
129 kr -
100% Chef
Uppläggningspincett 14cm – 100% Chef
85 kr -
Special Ingredients
Natriumalginat (E401) – Special Ingredients
90 kr – 450 kr -
Special Ingredients
Agar Agar (E406) – Special Ingredients
120 kr – 420 kr -
Special Ingredients
Stort ingrediens-kit, Molekylär Gastronomi – Special Ingredients
995 kr -
Special Ingredients
Lecitin (E322) – Special Ingredients
150 kr – 550 kr -
Special Ingredients
Natriumcitrat (E331) – Special Ingredients
85 kr – 310 kr -
Special Ingredients
Pipetter 3 ml, 10 st – Special Ingredients
25 kr -
Special Ingredients
Kalciumlaktat (E327) – Special Ingredients
110 kr – 420 kr -
Special Ingredients
Silikonform, 6 stora kupoler – Special Ingredients
80 kr -
Special Ingredients
Pektin (E440) – Special Ingredients
120 kr – 420 kr -
Special Ingredients
Guargummi (E412) – Special Ingredients
75 kr – 230 kr -
Special Ingredients
Karragenan Kappa (E407) – Special Ingredients
120 kr – 450 kr -
Special Ingredients
Isomalt – Special Ingredients
75 kr – 200 kr -
100% Chef
Perforerad sked för molekylär matlagning – 100% Chef
49 kr -
Special Ingredients
Spherification Kit, Molekylär Gastronomi – Special Ingredients
270 kr -
Special Ingredients
Mjölksyra (E270) – Special Ingredients
150 kr – 450 kr -
Special Ingredients
Gum Arabic Powder, (E414) – Special Ingredients
85 kr – 310 kr
Molekylär matlagning i alla kök
Sedan Ferran Adrià och hans mytomspunna restaurang elBulli slog igenom i början av 2000-talet har molekylär gastronomi varit något av det ballaste du kan pyssla med i ett kök. Att äta och laga molekylärt är en otroligt intressant upplevelse. Innan har du mest kunnat avnjuta detta fantastiska matlagningssätt på lyxrestauranger och toppkrogar. Så är det inte längre…
Här på KitchenLab finner du alla redskap, ingredienser och andra finurligheter som behövs för just molekylär gastronomi, och möjligheten att kunna laga på detta sätt hemma i ditt egna kök. Vissa av ingredienserna kräver måttfullhet och kännedom i både dosering och hantering, så lite kunskaper innan du sätter igång och börjar experimentera är bra – men det räknar vi med att du klarar av!
Känner du ändå att du behöver lite hjälp har vi flera böcker om molekylär matlagning. På köksbloggen kan du läsa om vad molekylär matlagning är.